Nuova Vita - Start uw nieuw leven!


Hallo,


mijn naam is Stéphanie Pauwelyn, ik ben sedert 2009 afgestudeerd als Schoonheidsspecialiste en sedert januari 2010 zelfstandig begonnen.


Waarom schoonheidsspecialiste?
Wel de beauty heeft mij al altijd enorm getriggerd. Wanneer ik iemand zie, popelen die handen al om het beste en mooiste uit die persoon te halen.

Ik ben van karakter enorm kalm en hulpvaardig, dus ik sta altijd paraat met tips en tricks! Wees nooit bang om me die dan te vragen..


Door geregeld cursussen bij te volgen heb ik me ondertussen al gespecialiseerd in nagelstyling,  en medische pedicure..
Ik ben ook mama van 2 schattige kindjes dus heb ik me door de zwangerschapskilootjes moeten worstelen.. En zodus afslankcoach werd dan ook wel iets leuks om erbij te nemen..Ik werk enkel op afspraak met 2 redenen:

1. iedereen verdient zijn eigen relaxmomentje, ben ik van gedacht! En dat kan je pas bereiken met voor iedereen zen eigen momentje ook in te boeken

2. Sedert 2010 ben ik zelfstandig in bijberoep.
Dit wil zeggen dat ik mijn levenswerk altijd heb proberen te combineren met een job ernaast. En dat lukt voor mij het best door op afspraak te werken. Zo kan ik beide blijven combinerenWebsite Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint