Nuova Vita - Start uw nieuw leven!
 
 
 
"For a long time I looked after my body until the day I understood that I had to take care of my soul"


Geschiedenis

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen. Nadia Payot ontmoet balletdanseres Anna Pavlova en ziet het belang in van een goede huidverzorging. Als een lichaam door oefening jong en goed gevormd kan blijven, waarom zou dat niet gelden voor het gezicht? Zij begrijpt als een van de eerste dat mooi zijn vooral een kwestie is van lekker in je vel zitten. Ze ontwikkelt een gezichtsgymnastiek, zowel actief als preventief, en leert deze aan haar klanten. De beroemde gezichtsmassagetechniek bestaande uit 42 bewegingen en geïnspireerd op een choreografie, ziet het licht in 1920 en is tot op heden het kenmerk van alle professionele behandelingen van PAYOT. 
 


PAYOT een buitengewone schoonheidservaring


PAYOT betekent vertrouwen, erkende doeltreffendheid en continu zoeken naar innovatie en sensorialiteit.   Al bijna 100 jaar helpt PAYOT vrouwen hun schoonheid dagelijks in eigen handen te nemen. De PAYOT ervaring is vóór alles de knowhow van het schoonheidsinstituut, een uniek moment tijdens een zorgvuldig en deskundig uitgevoerde behandeling die met schoonheidsproducten wordt voortgezet in de badkamer. Sommige producten zijn legendarisch, andere begeleiden vrouwen in hun schoonheidsrituelen. 
PAYOTbetekent vertrouwen

Verzorgingen van PAYOT zijn een combinatie van innovatieve formules die voortvloeien uit de laatste technologische huidvriendelijke vernieuwingen en uitgesproken sensorialiteit via texturen, geuren en kleuren voor puur genot. Een unieke schoonheidservaring voor alle vrouwen, alle huidtypen en voor elk moment in het leven: een echte beauty coach. 

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint