Nuova Vita - Start uw nieuw leven!

 
1. Wat is Lash Extentions?
 
het is de eerste innovatie in wimper verlenging die je elke dag kunt dragen, zonder ze s'nachts te verwijderen. Elke wimperextention wordt bevestigt aan je eigen wimpers, één voor één om zo een natuurlijk effect te creëren . Na de bevestiging van de wimpers valt het zeker en vast niet op dat er verlengingen zijn aangebracht en zie je er heel glamoureus en verleidelijk uit met uw volle en vooral altijd krullende wimpers!
 
2. Hoe lang blijven de extentions zitten?
 
Wel, wanneer ze goed zijn aangebracht, kun je ze tot een jaar behouden. Maar natuurlijk vallen uw natuurlijke wimper s(waarop uw extentions zijn bevestigd) uit en komen er nieuwe haartjes. Dus dat wil zeggen dan je best voor een check up komt (1xper maand) en de uitgevallen wimpertjes laat vervangen door nieuwe.
 
3.Wat doe je het best voor uw afspraak?
 
Probeer alle resten van oog make-up te verwijderen. Als u lenzen draagt, probeer die uit te nemen voor we beginnen en krul uw wimpers niet die dag. Als dit niet lukt op voorhand, geen probleem; we zijn op alles voorzien ;-)
 
4. Hoe zorg ik het best voor mijn wimper extentions?
 
In de eerste 24 uur: probeer niet te douchen, niet in de sauna , vermijd masssages of gelaatsverzorgingen na de bevestiging van uw wimperextentions. Probeer dus in ieder geval uw wimpers niet nat te maken.
Na 24 uur: alleen olie-vrije make up remover gebruiken om uw wimpers te reinigen.gebruik daarbij ook een wattenstaafje ipv wattenschijfjes. Zo vermijd je loskomende wimperextenions
 
5. Hoe hou ik men wimperextentions zo lang mogelijk mooi?
 
Probeer niet in je ogen te wrijven, ook niet aanraken of aan trekken. Een waterproof mascara is ook niet echt aan te raden. Het is zelf niet echt nodig om nog een mascara aan te brengen omdat uw wimpers al volumineus zijn en al zullen krullen. Dus gebruikt u beter geen. Want alles wat uw op uw wimpers hebt kan de lijm beïnvloeden om sneller los te komen.
 
6. Kunnen de extentions wimper verlies veroorzaken.
 
Neen, zoals ik al eerder vermelde. Uw haar heeft zijn eigen natuurlijke cyclus. Het valt uit en er groeien nieuwe haartjes in de plaats. Dus kan je natuurlijk wel denken, dat als een kort haartje met een lange extention erop uit valt wel meer opvalt dan dat er een kort natuurlijk haartje zou uitvallen. Ook mag je er niet aan trekken, want als je er aan trekt, heb je je extention mee. Wat normaal is denk ik, niet?
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint