Nuova Vita - Start uw nieuw leven!
 
 
 
"For a long time I looked after my body until the day I understood that I had to take care of my soul"


Geschiedenis

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen. Nadia Payot ontmoet balletdanseres Anna Pavlova en ziet het belang in van een goede huidverzorging. Als een lichaam door oefening jong en goed gevormd kan blijven, waarom zou dat niet gelden voor het gezicht? Zij begrijpt als een van de eerste dat mooi zijn vooral een kwestie is van lekker in je vel zitten. Ze ontwikkelt een gezichtsgymnastiek, zowel actief als preventief, en leert deze aan haar klanten. De beroemde gezichtsmassagetechniek bestaande uit 42 bewegingen en geïnspireerd op een choreografie, ziet het licht in 1920 en is tot op heden het kenmerk van alle professionele behandelingen van PAYOT. 
 
PAYOT een buitengewone schoonheidservaring

PAYOT betekent vertrouwen, erkende doeltreffendheid en continu zoeken naar innovatie en sensorialiteit.   Al bijna 100 jaar helpt PAYOT vrouwen hun schoonheid dagelijks in eigen handen te nemen. De PAYOT ervaring is vóór alles de knowhow van het schoonheidsinstituut, een uniek moment tijdens een zorgvuldig en deskundig uitgevoerde behandeling die met schoonheidsproducten wordt voortgezet in de badkamer. Sommige producten zijn legendarisch, andere begeleiden vrouwen in hun schoonheidsrituelen. 
PAYOTbetekent vertrouwen

Verzorgingen van PAYOT zijn een combinatie van innovatieve formules die voortvloeien uit de laatste technologische huidvriendelijke vernieuwingen en uitgesproken sensorialiteit via texturen, geuren en kleuren voor puur genot. Een unieke schoonheidservaring voor alle vrouwen, alle huidtypen en voor elk moment in het leven: een echte beauty coach. Nieuw!!!
Uni Skin
-Verhelderende verzorging voor een perfecte teint-


Als gevolg van het milieu, onze levenswijze en leeftijd wordt het epigenoom (het leefmilieu van het DNA van onze cellen) kwetsbaar. Het biologisch evenwicht in het hart van de cellen wordt verstoord en dat is aan het gezicht te zien.
Hoogwaardige innovatie van de PAYOT LABORATORIA: UNI SKIN egaliseert en corrigeert alle onvolmaaktheden van de teint: onregelmatige huidstructuur, vlekken, vale teint, littekens, rode plekjes.
Het resultaat is een teint die perfect egaal is. De huid is stralend, natuurlijk mooi, zij hervindt haar oorspronkelijke uitstraling en ziet er zichtbaar jonger uit.


Uni Skin CC Cream
Perfectioneren Care eenmaking van het Koninkrijk getinte complex versterkte Perfect SPF30 UVA

Uni Skin CC Cream bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, vale teint, onregelmatigheden, rode plekjes). De ingekapselde pigmenten bieden de huid een gekleurde correctie en camoufleren onvolmaaktheden van de teint. Dankzij de SPF30 versterkte anti-UVA filter wordt de huid de hele dag beschermd.
Bij het aanbrengen verandert de fijne en smeltende textuur om perfect te worden opgenomen door de huid.


Ideaal voor: Alle huidtypes
Textuur: Fijn en smelten
Presentatie: Tube van 40 ml
Uni Skin Concentré Perles

Perfectionerend verhelderend serum

Bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, vale teint, onregelmatigheden, rode plekjes). De actieve gel die is verrijkt met hyaluronzuur vult de huid meteen op. Door de werking van het pompje bij het aanbrengen smelten de kostbare verhelderende pareltjes perfect samen met de actieve gel om te werken als een ware lichtbooster op de huid.

Ideaal voor: Alle huidtypes
Textuur: Vloeistof
Presentatie: Pompflacon van 30 ml


Uni Skin Jour
Perfectionerende egaliserende crème met Uni Perfect complex

Uni Skin Jour, Bestrijdt dagelijks de functiestoornissen van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, vale teint, onregelmatigheden, rode plekjes) en beschermt de huid dankzij een SPF15 versterkte anti-UVA filter. De unieke, luchtige, fluweelzachte mousse textuur zorgt voor een zachte en zijdeachtige finish.Ideaal voor: Alle huidtypes
Textuur: Fluweelzachte mousse
Presentatie: Pot van 50 ml


Uni Skin Yeux et Lèvres
Perfectionerende egaliserende balsem

Uni Skin Yeux et Levres Bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, vale teint, onregelmatigheden, rode plekjes), verlevendigt de uitstraling, strijkt rimpeltjes glad en vult ze zichtbaar op. De zijdeachtige gladstrijkende balsem texuur is subtiel roze gekleurd. hoge tolerantie formule zonder parfum voor de kwetsbare zones van de ogen en de lippen.Ideaal voor: Alle huidtypes
Textuur: Balsem
Presentatie: Pot van 15 ml
 

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint